HÅLLBARHET

- i både material & miljö

_______________________________
HIGHTECH-MATERIALET WPC

Mitt material. Mitt förtroende.
_______________________________


RELAZZO-trallen är gjord av WPC-kompositmaterialet RAUWOOD, en kombination av trä och polymer som sätter en ny standard för trall och terrassystem. Tack vare den exceptionella styrkan, den angenäma barfotakänslan och färger som inte bleknar kommer du att njuta av din nya uteplats länge.

  • Mycket halksäker även när det är vått! RELAZZO har den högsta halkskyddsklass
  • Inga flisor, inga sprickor
  • Du behöver inte längre slipa, måla, och olja in
  • Enkel rengöring
REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Finello; färg: Terra REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Puro; färg: Crema REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Finello; färg: Terra
REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Riva; färg: Fumo
REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Finello; färg: Terra REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Naturo; färg: Pino REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Riva; färg: Sasso
REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Naturo; färg: Tasso
REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Finello; färg: Terra REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Finello; färg: Terra REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Coro; färg: Brosso
REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Finello; färg: Terra
REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Riva; färg: Ametista REHAU RELAZZO Komposittrall Yta: Naturo; färg: Terra REHAU RELAZZO Komposittrall

___________________________
Jag är så fri:

RELAZZO ger obegränsade designmöjligheter.

______________________________
ENKEL MONTERING

Min komfortzon. Från början.
______________________________

RELAZZO-trallen garanterar äkta avkoppling. Och det börjar med monteringen. Tack vare det enkla monteringssystemet kan du snabbt och exakt bygga din nya uteplats – och vid behov också ta isär den utan att den går sönder.

______________________________
- Sex gånger snabbare montering tack vare snabbsystemet
- Nyhet: utan förborrning!
- Lätta hålprofiler: bekväm transport & enkel bearbetning
- Låg bygghöjd – perfekt för renovering
- Olika monteringstyper möjliga (se bilder)
______________________________

Skeppsdäck
Gering
Skarv
45°/45°
Runda former (CORO)

______________________________
Jag är medveten:

För RELAZZO-trallen fälls inga träd.

 

______________________________

- I en kvadratmeter RELAZZO är endast 21,2 kg CO² bundet
- Användning av avfallsprodukter från träindustrin
- Miljövänligt, högkvalitativt polymerinnehåll
______________________________

 

KVALITET AV HÖGSTA KLASS - Testat och verifierat av oberoende institut.

Ett internationellt kvalitetssigill för WPC träkomposittrall, som kräver olika tester för godkännande (som halksäkerhet och väderbeständighet) och stabilitet (som böjningstolerans).

TÜV Süd har ännu strängare gränsvärden och utför hårda tester för tålighet, som fukt/värme-tester och fordonsindustrins tester med saltsprej. Externa testorgan kontrollerar kontinuerligt att de höga kvalitetskraven uppfylls.

EPD dokumenterar byggmaterialets effekter på miljön. Här ingår resursförbrukning, utsläpp, växthuseffekten samt försurning av mark & vatten. Certifikatet är ett bevis för hållbarhet i form av råvaror, produktion, förpackning och själva produkten.

PEFC är ett öppet och oberoende system som säkerställer en hållbar skogsförvaltning och ett globalt erkänt certifikat för hållbarhet i råvaror och färdig slutprodukt.

Forest Stewardship Council (FSC) arbetar för att bevara skogen för framtida generationer. Enbart tillverkare som uppfyller FSC:s krav för hela produktionskedjan får FSC-certifikatet för trä- och pappersproduktion.

 

______________________________
MIN VÄRLD. MIN FRAMTID.

Kvalitet stavas hållbarhet.
______________________________

Proaktivt och ansvarsfullt agerande har alltid varit en integrerad del i REHAUs företagskultur. Hållbarhet är inte en tom fras för oss, utan grunden för entreprenörstänkande och sunt agerande – och alltid grunden för vår tillväxt. Det är därför vi organiserar våra tillverkningsprocesser som naturen själv: i resurssnåla kretslopp. Med RELAZZO erbjuder vi därför inte bara en högkvalitativ och hållbar produkt, utan också ett svar på vår tids globala klimatfrågor.

Materialkunnande ligger i vår natur 
WPC-materialet, det som ger RELAZZO-trallen sådana enastående materialegenskaper, tillverkas med högsta resurseffektivitet. Det bearbetade träavfall som ingår kommer från inhemskt, PEFC-certifierat skogsbruk. Det kan till exempel vara rester från träindustrin och flis från sågverk. Det polymerinnehåll som används tillverkas för RELAZZO coro & calmo av miljövänligt producerat återanvänt material.

Vår egenutvecklade formula RAUWOOD
Unik egenutvecklad beständig formula

REHAU RELAZZO kompisittrall
saluförs av 
Riopool.se
© Copyright 2017 Riopool AB